Σανς - Μπακς: Τα στοιχεία που τους ενώνουν πριν τη μεγάλη μάχη

Νίκος Καρφής
Σανς - Μπακς: Τα στοιχεία που τους ενώνουν πριν τη μεγάλη μάχη

bet365

Mπακς και Σανς κοντράρονται στο Game 1 των τελικών ΝΒΑ (04:00, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) και υπάρχουν αρκετά στοιχεία που συνδέουν τους δύο μονομάχους.

Απέχουμε λίγες ώρες από το τζάμπολ στους τελικούς του ΝΒΑ. Mπακς και Σανς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Game 1 των τελικών ΝΒΑ (04:00, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) και βρήκαμε αρκετά στοχεία που ενώνουν τις δύο ομάδες, με τις πιθανότητες να παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον πρώτο τελικό να αυξάνονται.

1) Φοίνιξ και Μιλγουόκι μπήκαν στο ΝΒΑ το 1968, αυξάνοντας τον αριθμό των ομάδων σε 14.

2) Το 1969, οι δύο ομάδες έριξαν κέρμα για το Νο.1 του ντραφτ και τα «Ελάφια» πήραν τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ που τους οδήγησε στον μοναδικό τους τίτλο το 1971.

3) Σανς και Μπακς έχουν παίξει άλλη μια φορά στα playoffs. Στον πρώτο γύρο του 1978, οι Μπακς επικράτησαν με 2-0.

4) Ο Πι Τζει Τάκερ πριν πάει στους Μπακς, πέρασε από τους Σανς από το 2012 μέχρι το 2017.

5) Ο Τόρι Κρεγκ ξεκίνησε τη σεζόν στο Μιλγουόκι, όπου οπου τον αντάλλαξαν στους Μπακς. Ότι και να γίνει, θα πάρει δαχτυλίδι.

6) Ο Μάικαλ Μπρίτζες και ο Ντόντε Ντιβιτσέντζο ήταν συμπαίκτες στο Villanova, όπου κατέκτησαν πρωτάθλημα μαζί.

7) Μόντι Ουίλιαμς και Μάικ Μπουντενχόλζερ θήτευσαν δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς. Ο πρώτος έπαιξε στους Σπερς, ήταν βοηθός του Πόποβιτς και βρέθηκε και στο front office. O δεύτερος ήταν για 17 χρόνια βοηθός του Pop, πανηγυριζοντας τέσσερα πρωταθλήματα.

 

NBA Τελευταία Νέα