Σανς - Μπακς: Μόνο ένας παίκτης από τα δύο ρόστερ έχει παίξει ξανά σε NBA Finals!

Σανς - Μπακς: Μόνο ένας παίκτης από τα δύο ρόστερ έχει παίξει ξανά σε NBA Finals!

bet365

Οι Φοίνιξ Σανς θα συναντήσουν τους Μιλγουόκι Μπακς στους NBA Finals. Με τα δύο ρόστερ των ομάδων να ετοιμάζονται για πολλές πρωτιές. Μία απ' αυτές είναι η συμμετοχή στους τελικούς, αφού μόνο ο Τζέι Κράουντερ έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτούς!

Οι Φοίνιξ Σανς έκαναν υπομονή από το 1993. Οι Μιλγουόκι Μπακς θα πρέπει να γυρίσουν το ρολόι ακόμη πιο πίσω, στο μακρινό 1974! Αμφότεροι ολοκλήρωσαν εκείνους τους τελικούς του ΝΒΑ ηττημένοι, από τους Σικάγο Μπουλς και τους Μπόστον Σέλτικς, αντίστοιχα!

Στους NBA Finals που θα ξεκινήσουν σε λίγα 24ώρα θα συμμετάσχουν 33 αθλητές. Αν θα πατήσουν όλοι στο παρκέ, αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Από αυτούς, ωστόσο, μόνο ο Τζέι Κράουντερ των Σανς έχει προηγούμενη εμπειρία από τους NBA Finals. Και αυτό συνέβη την περασμένη σεζόν, στη «φούσκα» του Ορλάντο, ως μέλος των Μαϊάμι Χιτ! Και οδήγησε στην απώλεια του τίτλου από τους Λος Άντζελες Λέικερς!

Ένα βήμα πιο πίσω!

Από τους υπόλοιπους, μία χούφτα είχαν φτάσει ξανά μέχρι τους τελικούς της περιφέρειάς τους, αλλά δεν προχώρησαν, μέχρι τώρα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον, o Πατ Κόνατον και ο Μπρουκ Λοπεζ ήταν εκεί στην προηγούμενη φορά των Μπακς, το 2019.

Ο Κρις Πολ είχε αγωνιστεί ξανά σε Τελικούς Δύσης το 2019, με τους Χιούστον Ρόκετς, έχοντας συμπαίκτη τον αντίπαλο του, Πι Τζέι Τάκερ!

Ενώ η ρεζέρβα των Μπακς, ο Τζεφ Τιγκ είχε φτάσει, επίσης, μέχρι τους τελικούς της Ανατολής, το 2015, με τους Ατλάντα Χοκς του Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Ακόμη και οι δύο προπονητές (ο Μόντι Ουίλιαμς είναι στους Σανς) θα είναι πρωτάρηδες. Και φυσικά θα αποτελέσουν τον τρίτο στη σειρά κόουτς (μετά τους Νικ Νερς και Φρανκ Βόγκελ) που λαμβάνει το πρώτο δακτυλίδι του!

 

NBA Τελευταία Νέα