Κρις Πολ: Μοιάζει απίστευτο αλλά έχει 33 ασίστ με μόλις 3 λάθη! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Κρις Πολ: Μοιάζει απίστευτο αλλά έχει 33 ασίστ με μόλις 3 λάθη! (pics & vid)

bet365

Το έχουμε πει αρκετές φορές, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετό, αφού ο Κρις Πολ στην σειρά με τους Νάγκετς έχει 33 ασίστ και μόλις 3 λάθη.

Είναι ο απόλυτος θεός στον άσο και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει να αδιαπραγμάτευτο. Ο Κρις Πολ σίγουρα κάνει μια σεζόν, που ούτε ο ίδιος είχε φανταστεί. Οι Σανς συνεχίζουν την τρελή τους πορεία στο ΝΒΑ και είναι ήδη στο 3-0 στην σειρά με τους Νάγκετς, που δείχνουν να εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Μετά την εξαιρετική κανονική διάρκεια της ομάδας του Φοίνιξ, η συνέχεια είναι εξίσου καλή.

Έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι αυτό το σύνολο έχει ταιριάξει τέλεια. Οι προσθήκες ήταν οι σωστές, ο Μπούκερ συνεχίζει να λάμπει και ο Κρις Πολ κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και το κάνει στο πιο υψηλό επίπεδο. Ο CP3 τραυματίστηκε στην σειρά με τους Λέικερς, αλλά πλέον δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Στην σειρά κόντρα στους Νάγκετς, έχει τρελάνει την στατιστική και πάλι. Έχει 33 ασίστ και μόλις 3 λάθη με το νούμερο να μοιάζει σαν ψεύτικό. Όλοι ξέρουν ότι είναι ένας εκπληκτικός πόιντ γκαρντ και πλέον παίζει σαν παιχνίδι. Η μπάλα μένει και περνάει από τα χέρια πάρα πολύ ώρα, αλλά εκείνος μοιάζει να μην επηρεάζεται. Είναι ψύχραιμος, κάνει το παιχνίδι του και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό τουλάχιστον.

Οι Σανς είναι μια ανάσα από τους Τελικούς της Δύσης και αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω κανείς δεν θα το πίστευε αυτό. Κάνουν κάθε όνειρο πραγματικότητα και μένει να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

 

NBA Τελευταία Νέα