Παγκόσμιο Κύπελλο: Το πρόγραμμα της Εθνικής στον όμιλο της Μανίλα

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο

bet365

Η Εθνική έμαθε τους αντιπάλους της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και πλέον έχει ένα πρόγραμμα να πορεύεται, αρχίζοντας τις υποχρεώσεις της στις 26 Αυγούστου κόντρα στην Ιορδανία.

Η Εθνική έμαθε τους αντιπάλους της στο FIBA World Cup 2023 και ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης που φέρνει την Ελλάδα αντιμέτωπη με τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιορδανία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε στη δύσκολη διασταύρωση που θα έχει στη συνέχεια η Ελλάδα, με δεδομένο ότι εφόσον προκριθεί στη β' φάση των ομίλων, διασταυρώνεται με τον 4ο όμιλο στον οποίο βρίσκονται η Λιθουανία, το Μαυροβούνιο, το Μεξικό και η Αίγυπτος.

Η Εθνική αντιμετωπίζει αρχικώς την Ιορδανία στις 26/8. Το μεγάλο παιχνίδι με την Team USA θα διεξαχθεί στις 28/8 και εκείνο με τη Νέα Ζηλανδία στις 30/8.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στη δεύτερη φάση των ομίλων, ενώ οι δύο τελευταίες συνεχίζουν σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32.

Το πρόγραμμα στον 3ο όμιλο

Σάββατο 26/8

  • ΗΠΑ-Νέα Ζηλανδία
  • Ιορδανία-Ελλάδα

Δευτέρα 28/8

  • Ελλάδα-ΗΠΑ
  • Νέα Ζηλανδία-Ιορδανία

Τετάρτη 30/8

  • ΗΠΑ-Ιορδανία
  • Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα