Τουρνουά «Ακρόπολις»: Με τη Σερβία του Γιόκιτς και την Ιταλία το φετινό τουρνουά «Ακρόπολις»

Η αφίσα του Ακρόπολις με Γιόκιτς, Αντετοκούνμπο
Η Σερβία και η Ιταλία θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν μαζί με την Εθνική μας στο τουρνουά «Ακρόπολις» το διάστημα 8-10 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, με τα βλέμματα να στρέφονται στη «μονομαχία» του Νίκολα Γιόκιτς απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η Εθνική Ελλάδας έχει ήδη κλείσει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 και η προετοιμασία της το καλοκαίρι περιλαμβάνει παραδοσιακά το τουρνουά «Ακρόπολις». Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις φετινές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, με την... τιτανομαχία Γιόκιτς-Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμη για να επαναληφθεί σε διεθνές επίπεδο μετά τα «παράθυρα» και την αναμέτρηση των δύο στο Βελιγράδι.

Η Σερβία και η Ιταλία όπως έγινε γνωστό θα είναι οι δύο ομάδες που θα πλαισιώσουν την Εθνική μας στο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διάστημα 8-10 Αυγούστου. Λίγες μέρες πριν από το ραντεβού αυτό, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο τη Σλοβενία (04/08) του Λούκα Ντόντσιτς, όπως έχει ήδη ανακοινώσει εδώ και καιρό.

Φυσικά και μόνο η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο λειτουργεί ως πόλος έλξης, κάτι που συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, όταν το κλειστό γέμιζε από κόσμο για να παρακολουθήσει τον Greek Freak και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.