Αταμάν: Έγινε μέλος του Δ.Σ. της Εφές

Newsroom
Αταμάν: Έγινε μέλος του Δ.Σ. της Εφές

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εφές, μια τιμητική πρόταση που αποδέχθηκε.

Μπορεί να έφυγε από την Εφές και να συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο με κάποιο τρόπο θα... βρίσκεται και στους Τούρκους. Ο Εργκίν Αταμάν έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εφές. Σύμφωνα με τα Τουρκικά Μέσα, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2021 και 2022, δέχθηκε τιμητική πρόταση για να είναι στο ΔΣ της ομάδας και απάντησε θετικά.

«Στην πραγματικότητα, βλέπουμε αυτό τον χωρισμό ως… προσωρινό. Μερικές φορές οι χωρισμοί κάνουν καλό και στις δύο πλευρές, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε έτσι. Εάν και ο Αταμάν συμφωνεί, θα θέλαμε να τον δούμε και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Γιατί θέλουμε να είναι πάντα μαζί μας. Ήδη, ο γιος του Σαρπ θα έρχεται στους αγώνες μας και θα είναι μαζί μας. Θέλουμε και ο προπονητής μας να αποδεχτεί την πρότασή μας», ήταν τα λόγια του προέδρου της Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα