Γαλατασαράι: Ανατροπή και προς παραμονή ο Μποστ στην ομάδα του Πιστιόλη (vid)

Γαλατασαράι: Ανατροπή και προς παραμονή ο Μποστ στην ομάδα του Πιστιόλη (vid)

Γαλατασαράι: Ανατροπή και προς παραμονή ο Μποστ στην ομάδα του Πιστιόλη (vid)

bet365

Ο Ντι Μποστ, εκ των κορυφαίων παικτών της Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη, φέρεται να είναι έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Πόλης, παρά το γεγονός πως προηγούμενες πληροφορίες τον ήθελαν να υπογράφει στην Καρσίγιακα.

Τουρκικά μέσα ανέφεραν το απόγευμα της Δευτέρας (14/6) πως ο Ντι Μποστ είναι κοντά στο να υπογράψει στην Καρσίγιακα για τη σεζόν 2022-23. Εντούτοις νεότερες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα τονίζουν πως ο 33χρονος Αμερικανός πλειμέικερ (1.88μ.), ο οποίος έχει στην κατοχή του βουλγαρικό διαβατήριο, θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του για ακόμη έναν χρόνο στην Γαλατασαράι του κόουτς Ανδρέα Πιστιόλη! Εξάλλου, είναι μια από τις προτεραιότητες της «Τσιμ Μπομ» η ανανέωση του Μποστ, κάτι που έχει παραδεχθεί κι ο GM του club, Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Γαλατασαράι.

«Ο Ντι Μποστ αισθάνεται όμορφα που ανήκει σε μας. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας» είχε επισημάνει ο Τούρκος παράγοντας πριν από μια εβδομάδα κι όπως όλα δείχνουν η παραμονή του έμπειρου περιφερειακού θα γίνει πράξη.

Ο Μποστ έκανε σπουδαία σεζόν φέτος με 13.7 πόντους, 5.3 ασίστ και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 12 αγώνες του BCL (στο οποίο η Γαλατά θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν), ενώ στην εγχώρια Λίγκα μέτρησε 13.6 πόντους, 7.1 ασίστ, 4.9 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα ανά 33.6 λεπτά δράσης.

Στα playoffs ο Μποστ απολάμβανε την εμπιστοσύνη του Ανδρέα Πιστιόλη παίζοντας 31.6' κατά μ.ο. και μετρώντας 17.3 πόντους με 40% στο τρίποντο και 5.4 ασίστ, ενώ εκτός των άλλων είναι και ο αγαπημένος ξένος παίκτης της εξέδρας των φίλων της Γαλατασαράι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα