Γαλατασαράι: Ξανά στο BCL η ομάδα του Πιστιόλη

Γαλατασαράι: Ξανά στο BCL η ομάδα του Πιστιόλη

Γαλατασαράι: Ξανά στο BCL η ομάδα του Πιστιόλη

bet365

Ο General Manager της Γαλατασαράι, Τουργκάι Ζεϊτινγκόζ, επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος της Πόλης θα λάβει μέρος στο Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Ο GM της «Τσιμ Μπομ» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Gün Ortası" του επίσημου καναλιού του συλλόγου και ανέλυσε, μεταξύ άλλων, τι περιλαμβάνει το πλάνο της ερχόμενης σεζόν. Σε ο,τι αφορά τον κόουτς Ανδρέα Πιστιόλη, ο Ζεϊτινγκόζ εξήγησε πως «η επιλογή του Πιστιόλη εμπεριείχε ένα ρίσκο. Δεν είχε τόσο μεγάλη εμπειρία. Είχαμε δουλέψει μαζί στη Μπάνβιτ κι εμπιστεύθηκα τις ιδέες του. Πιστεύω ότι μπορεί πολύ γρήγορα να κάνει τα επόμενα βήματα και να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Δημιούργησε επίσης εξαιρετικό δεσμό με τους οπαδούς. Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ».

Και του χρόνου στο BCL

Παράλληλα, ο Τούρκος παράγοντας επιβεβαίωσε πως η Γαλατασαράι θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στο Basketball Champions League. Φέτος η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έφτασε ως τους «16» της διοργάνωσης, στην παρθενική της περιπέτεια.

Προσπάθεια παραμονής των Μπλάκσιρ, Μποστ, Κάνααν

Από 'κει και πέρα, ο Ζεϊτινγκόζ μίλησε και για το έμψυχο δυναμικό της Γαλατά, επισημαίνοντας ότι οι γηγενείς Κοκσάλ, Οντσέλ, Καμπατζά, Κους και Αράρ έχουν συμβόλαια.

«Θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα τον Κέρι Μπλάκσιρ. Ο Ντι Μποστ επίσης αισθάνεται όμορφα που ανήκει σε μας. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε. Ο Μέλο Τριμπλ θα πάει στην Κίνα, ενώ ο Αϊζάια Κάνααν είναι παίκτης επιπέδου Euroleague, ήταν μια μεταγραφική ευκαιρία για μας. Οι συζητήσεις μας θα συνεχιστούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζεϊτινγκόζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα