Γαλατασαράι: Κλείνει τον Μουσταφά που έπαιζε στον Ιωνικό (vid)

Γαλατασαράι: Κλείνει τον Μουσταφά που έπαιζε στον Ιωνικό (vid)

bet365

Η Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μουχαϊμίν Μουσταφά που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Όπως μετέδωσε η τουρκική ιστοσελίδα Basketfaul, η Γαλατασαράι του κόουτς Πιστιόλη προχωρά για την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ-φόργουορντ, Μουχαϊμίν Μουσταφά (2.01μ.).

Ο νεαρός περιφερειακός αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22 στον Ιωνικό με απολογισμό 8.5 πόντων και 4.7 ριμπάουντ σε 20 αγώνες, ενώ στην ομάδα της Νίκαιας είχε βρεθεί και τη σεζόν 2020-21 καταγράφοντας 4.9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 19 συμμετοχές στη Basket League.

Ο Τούρκος παίκτης είναι γνώστης της Λίγκας της γειτονικής χώρας, έχοντας περάσει παλαιότερα από τις Αναντολού Εφές και Τοφάς, με 61 εμφανίσεις συνολικά στην κορυφαία κατηγορία.

Επίσης, ο Μουσταφά έχει στο βιογραφικό του 7 συμμετοχές στην Euroleague με την Εφές, 18 στο EuroCup με τη Τοφάς κι άλλες 6 στο FIBA Europe Cup με τον Ιωνικό.

Γαλατασαράι και Μουσταφά φέρονται να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας που αφορά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα βρει εκ νέου τη «Τσιμ Μπομ» στο Basketball Champions League. Παράλληλα, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί να διατηρήσει στις τάξεις της τους Αμερικανούς Κέρι Μπλάκσιρ, Ντι Μποστ και Αϊζάια Κάνααν.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα