Γαλατασαράι: Κλείνει τον Μουσταφά που έπαιζε στον Ιωνικό (vid)

Γαλατασαράι: Κλείνει τον Μουσταφά που έπαιζε στον Ιωνικό (vid)

bet365

Η Γαλατασαράι του Ανδρέα Πιστιόλη είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μουχαϊμίν Μουσταφά που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Όπως μετέδωσε η τουρκική ιστοσελίδα Basketfaul, η Γαλατασαράι του κόουτς Πιστιόλη προχωρά για την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ-φόργουορντ, Μουχαϊμίν Μουσταφά (2.01μ.).

Ο νεαρός περιφερειακός αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22 στον Ιωνικό με απολογισμό 8.5 πόντων και 4.7 ριμπάουντ σε 20 αγώνες, ενώ στην ομάδα της Νίκαιας είχε βρεθεί και τη σεζόν 2020-21 καταγράφοντας 4.9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 19 συμμετοχές στη Basket League.

Ο Τούρκος παίκτης είναι γνώστης της Λίγκας της γειτονικής χώρας, έχοντας περάσει παλαιότερα από τις Αναντολού Εφές και Τοφάς, με 61 εμφανίσεις συνολικά στην κορυφαία κατηγορία.

Επίσης, ο Μουσταφά έχει στο βιογραφικό του 7 συμμετοχές στην Euroleague με την Εφές, 18 στο EuroCup με τη Τοφάς κι άλλες 6 στο FIBA Europe Cup με τον Ιωνικό.

Γαλατασαράι και Μουσταφά φέρονται να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας που αφορά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θα βρει εκ νέου τη «Τσιμ Μπομ» στο Basketball Champions League. Παράλληλα, ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί να διατηρήσει στις τάξεις της τους Αμερικανούς Κέρι Μπλάκσιρ, Ντι Μποστ και Αϊζάια Κάνααν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα