Βιντσιλαίου: Από την Ελαζίγκ στην Ιταλία για λογαριασμό της Σάσαρι

Newsroom
Βιντσιλαίου: Από την Ελαζίγκ στην Ιταλία για λογαριασμό της Σάσαρι

bet365

Στην Ιταλία με την φανέλα της Σάσαρι θα συνεχίσει την πορεία της η Αγγελική Βιντσιλαίου που ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ελαζίγκ.

Η Ελληνίδα γκαρντ αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο μετακόμισε νωρίτερα από το αναμενόμενο στην Τουρκία για χάρη της Ελαζίγκ, με την οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της. Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο τουρκικό πρωτάθλημα, η Αγγελική Βιντσιλαίου αναζήτησε τον νέο της σταθμό με τις επιλογές της να καταλήγουν στην Ιταλία και την Ντιναμό Σάσαρι.

Η Βιντσιλαίου που είχε φιλοξενηθεί από το Gazzetta μιλώντας για την εμπειρία της στην Τουρκία και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, σε 13 συμμετοχές στη γειτονική χώρα, μέτρησε 11.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 3.4 ασσίστ και 2.1 κλεψίματα και ετοιμάζεται για την νέα πρόκληση!

Η ίδια, έσπευσε να ευχαριστήσει την Ελαζίγκ για την ευκαιρία που της έδωσε μέσω του λογαριασμού της στα social media, ενώ μερικές ώρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την Σάσαρι.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα