Ανγκόλα: «Η κατάσταση είναι δύσκολη και τρελή, προσεύχομαι για τον λαό του Ισραήλ»

Ανγκόλα: «Η κατάσταση είναι δύσκολη και τρελή, προσεύχομαι για τον λαό του Ισραήλ»

Newsroom
Ο Ανγκόλα

bet365

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπράιαν Αγνκόλα στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που ζει στο Ισραήλ.

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο ισραηλινός στρατός, την επομένη της άνευ προηγουμένου επίθεσης που εξαπέλυσε η Χαμάς εναντίον του Ισραήλ, σφυροκοπώντας τη Λωρίδα της Γάζας.

Στη διάρκεια της νύχτας, ισχυρές εκρήξεις από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές συγκλόνισαν τη Γάζα. Το Al Jazeera μετέδωσε ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς στην πόλη Μπέιτ Χανούν (βορειοανατολικά). Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για 232 νεκρούς και περισσότερους από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο. Μάλιστα ​ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ορκίστηκε «εκδίκηση» για αυτήν τη «μαύρη ημέρα» στην ιστορία του εβραϊκού κράτους.​

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, πρώην παίκτης της ΑΕΚ που φέτος παίζει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στάθηκε με ανάρτηση του στην κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ. «Ευχαριστώ όλους για όλα τα μηνύματα που λαμβάνω όλη μέρα. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και τρελή. Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω. Προσεύχομαι για τον λαό του Ισραήλ», έγραψε.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα