Γκασόλ για Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ισπανία!

Γκασόλ για Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ισπανία!

Γκασόλ για Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ισπανία!

bet365

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ αναφέρθηκε στη φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά τον Πάου Γκασόλ και την προοπτική να αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος αποχαιρέτησε τον τεράστιο Πάου.

Ο μύθος Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε επισήμως το απόγευμα της Τρίτης 5/10 σε ειδική συνέντευξη Τύπου την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, γράφοντας τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Ο κορυφαίος Ισπανός μπασκετμπολίστας όλων των εποχών αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 41 ετών, εξηγώντας χαρακτηριστικά πως «ήθελα να αποσυρθώ απολαμβάνοντας το μπάσκετ και όχι με πατερίτσες». Μάλιστα, βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στον Κόμπι Μπράιαντ, με τον οποίο κατέκτησαν μαζί δυο πρωταθλήματα με τους Λέικερς που εν τω μεταξύ, ανακοίνωσαν πως θα αποσύρουν τη φανέλα του.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ αναφέρθηκε στον Πάου, εξηγώντας πως «μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων αθλητών του ισπανικού και παγκόσμιου αθλητισμού. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε όλοι μας για τον τρόπο που εκπροσώπησε την πατρίδα μας. Ο Πάου γιγάντωσε το ισπανικό μπάσκετ». Παράλληλα, ο Σάντσεθ αναφέρθηκε στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί εσχάτως και θέλει τον Γκασόλ να αναλαμβάνει Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Ισπανία: «Νομίζω πως μπορεί να γίνει... ό,τι επιθυμεί! Σήκωσε τη σημαία της Ισπανίας στο πιο υψηλό σημείο».

Στο μεταξύ, η αποχώρηση του Γκασόλ έγινε πρώτο θέμα στον ισπανικό Τύπο, με την Marca και την As να αποχαιρετούν τον σπουδαίο Πάου.

γρ

μαρ

@Photo credits: ACB Media
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα