Ντιζόν - Μονακό 86-99: Εύκολο «διπλό» για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη

Αχιλλέας Μαυροδόντης
Μίροτιτς

bet365

Η Μονακό πέρασε από την έδρα της Ντιζόν (86-99), με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παραμένει στην πρώτη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με 8-2.

Η Μονακό δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Ντιζόν, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παίρνει άνετα το διπλό (86-99) και να παραμένει στην πρώτη θέση, μαζί με την Βιλερμπάν.

Από την αρχή η Μονακό είχε τον έλεγχο, με την Ντιζόν να μειώνει στην τρίτη περίοδο (68-73), όμως στην τέταρτη να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό των Μονεγάσκων του Βασίλη Σπανούλη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μονακό ανέβηκε στο 8-2 και παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με την Βιλερμπάν, ενώ η Ντιζόν υποχώρησε στο 3-7.

Hoopfellas για Σορτς: «Η στατιστική δεν το δείχνει, αλλά ήταν μείον για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Βαλένθια»
Σορτς

Η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη είχε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, καθώς από 14 είχαν οι Άλφα Ντιάλο, Νίκολα Μίροτιτς και Έλι Οκόμπο, 11 πρόσθεσε ο Μάθιου Στράζελ και από 10 οι Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ και Γιοάν Μουκουντού. Ο Μάικ Τζέιμς έμεινε εκτός από τον Βασίλη Σπανούλη, προκειμένου να πάρει ανάσες.

 

Για την Ντιζόν ο Γκρέγκορ Χρόβατ είχε 22 πόντους ο ο Κουέντιν Λοσερ 19, όμως δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα τους.

Η Μονακό ετοιμάζεται για μια δύσκολη αναμέτρηση την Παρασκευή (12/12), καθώς θα υποδεχθεί την Φενέρμπαχτσε στο Πριγκιπάτο.

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 33-45, 68-73, 86-99.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα