Βιλερμπάν - Ντιζόν 101-90: Με... αέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2-0

Βιλερμπάν - Ντιζόν 101-90: Με... αέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2-0

Νίκος Καρφής
Βιλερμπάν - Ντιζόν 101-90: Με... αέρα Γιάννη Αντετοκούνμπο το 2-0

bet365

Η Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο επικράτησε με 101-90 της Ντιζόν και έκανε το 2-0 στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Γαλλίας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με Θανάση και Άλεξ.

Μια... ανάσα από τους τελικούς του πρωταθλήματος Γαλλίας βρίσκεται η Βιλερμπάν. Η ομάδα του Κώστα Αντετοκούνμπο πήρε και το Game 2 κόντρα στη Ντιζόν με 101-90 και έκανε ττο 2-0 στη σειρά των ημιτελικών. Mάλιστα την αναμέτρηση είδαν από κοντά για άλλη μια φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως και ο Θανάσης με τον Άλεξ που στηρίζουν τον αδερφο τους.

Μεγάλο ρόλο στη νίκη του συλλόγου από τη Λυών, έπαιξε η τέταρτη περιόδος, όπου οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις άμυνα και επίθεση και την πήραν με επιμέρους 29-15

Για τους νικητές ο Οκόμπο είχε 23 πόντους, ενώ ο Τζόουνς μέτρησε 20 πόντους όπως και ο Νάιτ. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τελείωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 10λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Στον αντίποδα 28 είχε ο Χόλστον και 20 μέτρησε ο Σίμον.

ι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα