Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη η κλήρωση για το Final 8

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κύπελλο του Final 8 Ελλάδας

bet365

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έχει αρχίσει με την κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος και από την οποία θα προκύψουν και όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13:00.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη κατάφερε να κατακτήσει το UNICEF Trophy μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό με αντίπαλο τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος, επικρατώντας με 66-63 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στη φάση των προημιτελικών, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στη Basket League.

Στο Final 8 βρίσκονται επίσης οι Παναθηναϊκός AKOTR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πατρών, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι Bwin αλλά και η ΑΕΚ Bettson.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (15-18/2), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13.00. Οι “κυανέρυθροι”, οι οποίοι κατέκτησαν το UNICEF Trophy, θα πάρουν έναν κλειδάριθμο από το 5 ως το 8. Από την κλήρωση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, βάσει και της βαθμολογίας της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα