Κύπελλο Ελλάδας: Την Τετάρτη η κλήρωση για το Final 8

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κύπελλο του Final 8 Ελλάδας

bet365

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας έχει αρχίσει με την κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος και από την οποία θα προκύψουν και όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13:00.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη κατάφερε να κατακτήσει το UNICEF Trophy μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό με αντίπαλο τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος, επικρατώντας με 66-63 και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί στη φάση των προημιτελικών, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στη Basket League.

Στο Final 8 βρίσκονται επίσης οι Παναθηναϊκός AKOTR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πατρών, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι Bwin αλλά και η ΑΕΚ Bettson.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η κλήρωση για τον κλειδάριθμο που θα πάρει ο Πανιώνιος ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών (15-18/2), θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 13.00. Οι “κυανέρυθροι”, οι οποίοι κατέκτησαν το UNICEF Trophy, θα πάρουν έναν κλειδάριθμο από το 5 ως το 8. Από την κλήρωση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών, βάσει και της βαθμολογίας της Basket League στο τέλος του πρώτου γύρου.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα