Καστρίτης: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τα παιδιά δεν εγκατέλειψαν»

Καστρίτης: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τα παιδιά δεν εγκατέλειψαν»

Newsroom
Καστρίτης: «Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τα παιδιά δεν εγκατέλειψαν»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και στο μαχητικό πνεύμα των παικτών του Άρη.

Ο Άρης βρέθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν εύκολα (82-51) και να παίρνουν το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Γιάννης Καστρίτης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του που δεν εγκατέλειψε τον αγώνα παρά το άσχημο ξεκίνημα, ενώ τόνισε και την ποιότητα των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Καστρίτης δήλωσε αρχικά πως: «Τα παιδιά προσεγγίζουν τα παιδιά πάντα το ίδιο. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και τα παιδιά δεν είναι ικανοποιημένα από τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι. Για μας είναι ευλογία που έχουμε παίκτες που είναι διψασμένοι και θέλουν πάντα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Προφανώς και μας κόστισε το ξεκίνημα, αλλά τα παιδιά δεν εγκατέλειψαν. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός και σοβαρός. Εμείς επί σειρά ημερών προπονούμαστε και παίζουμε με πολλές απουσίες. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την πορεία μας μέχρι τώρα, ξεκουραζόμαστε, παίρνουμε κάποιες ανάσες, περιμένουμε τους τραυματίες μας και προετοιμαζόμαστε για το πολύ απαιτητικό φινάλε της σεζόν. Μακάρι να ολοκληρωθεί το Final 8 όπως έχουμε οραματιστεί όλοι και πάνω από όλα να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Και προσέθεσε: «Σε τέτοια παιχνίδια, θα πρέπει ο ανώτερος αντίπαλος ή ο πολύ ανώτερος αντίπαλος να σου δώσει κάποιο πάτημα. Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και δεν μας άφηναν σχεδόν να δούμε την μπάλα. Για μένα αυτή είναι η αιτία του κακού μας ξεκινήματος, δεν οφείλεται σε έλλειψη συγκέντρωσης. Παρά το κακό ξεκίνημα εμείς δεν καταρρεύσαμε, παλέψαμε, πιέσαμε και προσπαθήσαμε. Όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο το πώς προσέγγισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα