Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας από το Final 8

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας από το Final 8

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Εκτός ο Τόμας από το Final 8

bet365

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποφάσισε να «κόψει» τον Ματ Τόμας από το Final 8 λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει μετά την αγκωνιά που δέχθηκε στο κεφάλι.

Αποστολή στην Κρήτη: Γιώργος Κούβαρης

Ο κύβος ερρίφθη όσον αφορά την εξάδα των ξένων που θα στελεχώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού στο Final 8 του Κυπέλλου.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του προημιτελικού με τον Κολοσσό Ρόδου, ο Μαυροβούνιος προπονητής αποφάσισε να «κόψει» τον Ματ Τόμας από τη διοργάνωση και να κρατήσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς ενόψει της διεκδίκησης του πρώτου μεγάλου στόχου της φετινής σεζόν.

Μετά την «ομηρία» του Άντριου Άντριους στη θέση του 7ου ξένου από τη στιγμή που δεν δέχεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» του πρότειναν να τον εξοφλήσουν έως και το τελευταίο ευρώ, κάποιος εκ των Τόμας ή Γουίλιαμς θα... πλήρωνε το σπασμένο μάρμαρο. Ο «κλήρος» έπεσε στον Αμερικανός γκαρντ ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπρωρείται από το χτυπημα που είχε δεχθεί στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας την περασμένη Δευτέρα (13/2).

Αυτό σημαίνει ότι ο Νέιτ Γουόλτερς επέστρεψε στην εξάδα του ελληνικού ρόστερ με αποτέλεσμα να απομένει άλλη μία αλλαγή στην επτάδα έως και το το τέλος της κανονικής περιόδου στην Basket League. Έτσι, λοιπόν, η εξάδα του Παναθηναϊκού στο Final 8 θα αποτελείται από τους Γουόλτερς, Λι, Γουίλιαμς, Πονίτκα, Μπέικον και Γκουντάιτις.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα