Μάντζαρης: «Κάθε επανάσταση χρειάζεται ένα σύμβολο, ο Πανιώνιος έχει τον Φάνη Χριστοδούλου»

Newsroom
Μάντζαρης: «Κάθε επανάσταση χρειάζεται ένα σύμβολο, ο Πανιώνιος έχει τον Φάνη Χριστοδούλου»

bet365

Ο Αντώνης Μάντζαρης είπε μια φοβερή ατάκα για τον τεράστιο Φάνη Χριστοδούλου.

Ο Πανιώνιος το... πάλεψε κόντρα στην ΑΕΚ με φοβερή εμφάνιση, αλλά τελικά ηττήθηκε στην παράταση και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς και υποκλίθηκε στον Φάνη Χριστοδούλου με μια υπέροχη ατάκα.

Aναλυτικά

«Τελειώνει ένα πολύ όμορφο ταξίδι για εμάς. Στην αρχή ξεκινήσαμε με στόχο το πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική για να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Το Κύπελλο ήταν ένας τρόπος να ξεφεύγουμε από τη καθημερινότητα για να κοντράρουμε ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ήρθαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλη τη χρονιά, με τρέξιμο και πίεση στο ματς και όχι να παίξουμε ζώνη. Αν είχαμε παραπάνω δυνάμεις και λίγο περισσότερο τυχεροί θα μιλούσαμε για ιστορικό γεγονός. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι», είπε αρχικά

Για τον Φάνη Χριστοδούλου: «Κάθε επανάσταση χρειάζεται ένα σύμβολο. Ο Πανιώνιος έχει σε αυτή τη θέση τον Φάνη Χριστοδούλου. Τα λόγια είναι περιττά. Στην αρχή ντρεπόμασταν να του μιλήσουμε, στη συνέχεια γίναμε φίλοι του. Στα αποδυτήρια μας είπε να μπούμε να κερδίσουμε και να δώσουμε την ψυχή μας. Πιστεύω τον κάναμε περήφανο, όπως και τον κόουτς και τον κόσμο του Πανιωνίου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα