Ταυρόπουλος: «Ήρθαμε να παίξουμε για να τιμήσουμε αυτή τη γιορτή» (vid)

Ταυρόπουλος: «Ήρθαμε να παίξουμε για να τιμήσουμε αυτή τη γιορτή» (vid)

bet365

Ο Περικλής Ταυρόπουλος αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Πανιωνίου στον χαμένο προημιτελικό με την ΑΕΚ, αλλά και στην παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου.

Ο Πανιώνιος έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στα ημιτελικά από την ΑΕΚ, με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» Περικλή Ταυρόπουλο να μιλάει για την εμφάνιση των παικτών του. Ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στον Φάνη Χριστοδούλου.

«Ελπίζω ο Μίτσελ να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Θέλω να θυμίσω για άλλη μία φορά την απώλεια του κόουτς Φατούρου», είπε ο Ταυρόπουλος.

Και συνέχισε: «Είπαμε να το χαρούμε, το κάναμε όλη τη χρονιά. Μας είχε στοιχίσει το Κύπελλο πολλές φορές, με τραυματισμούς παικτών, όπως ο Δημήτρης Βεργίνης, τιμήσαμε αυτό το θεσμό. Πήραμε το Final 4 και ήρθαμε να παίξουμε για να τιμήσουμε αυτή τη γιορτή. Το πόσο καλά πήγαμε, φάνηκε, δεν θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι εδώ που φτάσαμε, μπορούμε να το κερδίσουμε. Παίξαμε με μία ομάδα, η οποία στο τέλος εκμεταλλεύτηκε τις λάθος επιλογές μας. Και την κούραση.

Αυτά κάνουν τη διαφορά μέσα στο γήπεδο. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ελπίζω να είναι ένα μάθημα για το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς. Θέλουμε να βγούμε 1οι στη Β' Εθνική. Πρέπει να δείξουμε την ίδια αυταπάρνηση και την ίδια θέληση και απέναντι στον ΟΦΗ, την Κυριακή. Μία φορά μας έχει στοιχίσει στα 32-33 ματς που έχουμε δώσει φέτος και ελπίζω να το ξεπεράσουμε. Και να κρατήσουμε τις καλές στιγμές».

Για τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Πανιώνιο: «Το μόνο που μου λέει είναι. Είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω για πρώτη φορά, τόσο ταπεινός, δεν δίνει συνεντεύξεις, λίγες κουβέντες και δεν μπλέκεται καθόλου στο προπονητικό κομμάτι. Μου είπε σαν παίκτης δεν είχε αγχωθεί τόσο πολύ. Αλλά η παρουσία του είναι πηγή έμπνευσης για τα παιδιά. Αλλά το βασικότερο, η δουλειά που έχει γίνει, από τον Μαγγίνα και τον Φάνη και άλλους παλαίμαχους, είναι μία αλυσίδα με πολλούς κρίκους, που όλοι προσθέτουν κάτι. Έχουν μαζευτεί όλοι οι παλιοί Πανιώνιοι και ο Φάνης είναι ένας μικρός κρίκος, όπως και εγώ, όλοι όσοι είναι σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα