ΑΕΚ: Φόβοι για ζημιά στον Μίτσελ, αγωνία και για Μάιλς

ΑΕΚ: Φόβοι για ζημιά στον Μίτσελ, αγωνία και για Μάιλς

Γιώργος Κούβαρης
ΑΕΚ: Φόβοι για ζημιά στον Μίτσελ, αγωνία και για Μάιλς

bet365

Αγωνία επικρατεί στην ΑΕΚ για τους Ακίλ Μίτσελ και Αζάια Μάιλς, η κατάσταση των οποίων θα εκτιμηθεί την επομένη ημέρα του προημιτελικού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Οι άτυχοι της πρεμιέρα του Final 8 στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης ήταν οι Ακίλ Μίτσελ και Αζάια Μάιλς, οι οποίοι αποχώρησαν στο 3ο δεκάλεπτο του πρώτου (χρονολογικά) προημιτελικού με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα ο Παναμέζος σέντερ έπεσε μόνος του στο παρκέ χωρίς να πιέζεται από κάποιον παίκτη του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από το παιχνίδι. Μόνο και μόνο από αυτό το γεγονός είναι έκδηλος ο φόβος για σοβαρή ζημιά ωστόσο τα πάντα θα φανούν την Παρασκευή 17/2, όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από το παιχνίδι αποχώρησε τραυματίας και ο Αζάια Μάιλς, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στην προσπάθειά του να κάνει σκριν. Όπως στην περίπτωση του Μίτσελ, έτσι και στους Μάιλς, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις ιατρικές εξετάσεις.

Η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα του Πανιωνίου με 93-88 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για τον πρώτο ημιτελικό του φετινού Final 8.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα