Κύπελλο Ελλάδας Final-8: Άπαντες έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας Final-8: Άπαντες έτοιμοι για τη μεγάλη γιορτή στο Ηράκλειο

bet365

Παίκτες και προπονητές αρχίζουν να μπαίνουν στο κλίμα για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος που θα κριθεί το ερχόμενο τετραήμερο (16-19/2) στο Ηράκλειο, με τη συνέντευξη Τύπου να κρύβει... αρκετές ατάκες.

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-8 της Κρήτης (16-19/2) και έβαλε στο κλίμα άπαντες, ενόψει της μεγάλης γιορτής και του τίτλου που θα διεκδικηθεί από οκτώ μνηστήρες στα «Δύο Αοράκια».

Παίκτες και προπονητές πήραν τον λόγο με ορισμένους, όπως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να αναφέρεται μέχρι και στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για το δύσκολο μονοπάτι του Κολοσσού.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παρέμεινε λακωνικός, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Προμηθέα, με τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη θεωρεί τον Ολυμπιακό ακλόνητο φαβορί.

Βέβαια την αντίθετη άποψη είχε ο αντίπαλος προπονητής του Ολυμπιακού στον προημιτελικό. Ο Γιάννης Καστρίτης θεωρεί πως ο Άρης θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή.

Από την άλλη υπάρχουν και αρκετοί που έχουν... περπατήσει τέτοια ματς χιλιάδες φορές. Όπως ο Βασίλης Σπανούλης που βλέπει το Περιστέρι να μην έχει άγχος για να συμμετάσχει στη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, με τον Λυκογιάννη να πιστεύει πως κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, αρχής γενομένης από τον προημιτελικό.

ΑΕΚ και Πανιώνιος από τη δική τους πλευρά θα δώσουν τη «μάχη» τους, με τον κόουτς Ταυρόπουλο να γνωρίζει πως η ομάδα του δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της αλλά να εύχεται κάποια στιγμή οι «κυανέρυθροι» να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν. Ο Ηλίας Καντζούρης βέβαια ανέφερε πως η ΑΕΚ τρέφει σεβασμό αλλά όχι φόβο για τους αντιπάλους της.

Έτσι περνάμε από τις ασκήσεις επί χάρτου σιγά σιγά στη δράση που θα μεταφερθεί στο Ηράκλειο από το μεσημέρι της Πέμπτης, με το Gazzetta φυσικά να βρίσκεται εκεί και να σας μεταφέρει καθημερινά τον παλμό από τη γιορτή του Final-8.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα