Μπαρτζώκας: «Δε θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί»

Μπαρτζώκας: «Δε θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπαρτζώκας: «Δε θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί»

bet365

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου του Final-8 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ανάπτυξη των ομάδων από τα μεσαία στρώματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη συνέντευξή Τύπου για το Final-8 του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9 - 15:45) τον Άρη στον προημιτελικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Η προσέγγιση είναι όπως των άλλων ομάδων, επικεντρωνόμαστε στην Παρασκευή. Είναι μια διαφορετική συνθήκη γιατί κάποιοι θα παίξουν τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες και άλλοι τρία σε τέσσερις. Η ομάδα πρέπει να είναι ταυτόχρονα φρέσκια για τα επόμενα παιχνίδια και για τους προπονητές είναι μία πρόκληση. Οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν ένα αβαντάζ με την έννοια ότι παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια ενώ οι υπόλοιποι θα δυσκολευτούν περισσότερο. Το επίπεδο του πρωταθλήματος γίνεται όλο και καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά δεν επέτρεψαν ισχυρές ομάδες στα πιο κάτω στρώματα.

Το συμπέρασμά μου είναι πως έρχονται όλο καλύτεροι προπονητές, παίκτες και προγράμματα που δημιουργούν ανταγωνισμό. Σε επίπεδο οκτάδας το πρωτάθλημα είναι καλύτερο και υπάρχουν ομάδες ισχυρές. Αυτό είναι επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ, να δυναμώνουν οι μεσαίες. Δε θεωρούμε τον εαυτό μας φαβορί, πρέπει να πάμε στην Κρήτη και να παίξουμε όπως συνηθίζουμε και αν τα πράγματα πάνε καλά να πάρουμε το Κύπελλο. Θα ήθελα να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ανάλογη με αυτήν που έχουμε μεταξύ μας».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα