Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

bet365

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και Προμηθεάς - Παναθηναϊκός τα ζευγάρια του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας το οποίο θα γίνει στο Ηράκλειο.

Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου έβγαλε δύο δυνατούς ημιτελικούς. Και άφησε την... υπόσχεση για ένα ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου στην Κρήτη.

Εκτός αν η ΑΕΚ και ο Προμηθέας εκφράσουν στο παρκέ την ένστασή τους σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα! Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν τα δύο ζευγάρια, όπου κανείς δεν τράβηξε το μπαλάκι με τη δική του ομάδα!

Πρώτο εμφανίστηκε το όνομα του φιναλίστ των δύο τελευταίων ετών, Προμηθέα, δια χειρός του Αλέξη Αλεξίου της ΑΕΚ. Και στη συνέχεια, ο «ερυθρόλευκος» Νίκος Λεπενιώτης έφερε στο δρόμο των Πατρινών τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό. Ένα remake του περσινού τελικού σε...συσκευασία ημιτελικού.

Κάπως έτσι, το έτερο ζευγάρι ήταν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι οι τυπικά γηπεδούχοι. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το Κύπελλο, μετά τον τελικό του 2018 και τον θρίαμβο της ΑΕΚ στην Κρήτη.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν από λίγες ημέρες σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με νικητή τον Ολυμπιακό με 80-74.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα