Ολυμπιακός: Περίπου 300 άτομα έξω από το ξενοδοχείο αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αχιλλέας Μαυροδόντης
Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει θέση έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας, προκειμένου να δώσουν ψυχολογική ώθηση σε παίκτες και προπονητή, ενόψει του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα περίπου 300 φίλαθλοι των Πειραιωτών φωνάζουν συνθήματα και περιμένουν την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο, ενόψει του αγώνα που θα κρίνει τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς.
Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναχώρησε πρώτος με τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.
Δείτε το βίντεο του Gazzetta:
🔴⚪ Αποθέωση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα από τους φίλους του Ολυμπιακού πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) February 21, 2026
Αποστολή στο Ηράκλειο: Αχιλλέας Μαυροδόντης#olympiacosbc pic.twitter.com/NjC9Fk2iwm
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

