Οι Ιταλοί σκέφτονται το salary cap!

Οι Ιταλοί σκέφτονται το salary cap!

Gazzetta team
Οι Ιταλοί σκέφτονται το salary cap!

bet365

Το ιταλικό μπάσκετ κατέβασε… ρολά οριστικά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, Τζάνι Πετρούτσι αποκάλυψε πως το salary cap είναι μια κάποια λύση για τη βελτίωση της Serie A.

Τα πρωταθλήματα στην Ιταλία τερματίστηκαν οριστικά εν μέσω πανδημίας, από τη στιγμή που η χώρα δοκιμάζεται περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη, μετρώντας καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι εξήγησε πως έχει πέσει στο τραπέζι η προοπτική του salary cap που εφαρμόζεται στο ΝΒΑ κι αφορά το ανώτατο μισθολόγιο των ομάδων.

«Θα ακούσουμε όλες τις προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση της Lega Basket. Το salary cap είναι μία από τις ιδέες που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον πρώην γενικό γραμματέα, είχαμε κάνει ταξίδι στις ΗΠΑ για να δούμε λεπτομερώς το πλαίσιο που υπάρχει γύρω από αυτό. Ήταν όμως αδύνατο τότε να υπάρξει κάτι τέτοιο στην Ιταλία. Τώρα όμως μπορεί...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα