Καράμπελας: «Προετοιμασμένοι για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Καράμπελας: «Προετοιμασμένοι για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι»

Καράμπελας: «Προετοιμασμένοι για το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ζώης Καράμπελας μίλησε ενόψει της πρεμιέρας του Κολοσσού στο Europe Cup κόντρα στην Κραϊόβα.

Ο Κολοσσός μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της GBL επί της Δόξας Λευκάδας, είναι έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Την Τετάρτη (07/10, 18:00), η ομάδα της Ρόδου θα φιλοξενήσει την Κραϊόβα για την πρώτη αγωνιστική του Europe Cup.

Ο Ζώης Καράμπελας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, ενόψει αυτής της πολύ σημαντικής αναμέτρησης και είπε ότι άπαντες είναι προετοιμασμένοι.

Ο Καράμπελας είπε

«Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουμε να μπούμε από την αρχή με ενέργεια και συγκέντρωση. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας, είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και στην έδρα μας θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Θα τα δώσουμε όλα μαζί με τον κόσμο στο πλευρό μας!».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα