Ηρακλής: Με Κουζέλογλου η αποστολή για την «φούσκα» της Σόφιας

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Με Κουζέλογλου η αποστολή για την «φούσκα» της Σόφιας

bet365

Ο Ηρακλής αναχωρεί δίχως αγωνιστικά προβλήματα για την Σόφια, όπου θα συμμετάσχει στην προκριματική «φούσκα» του Europe Cup, διεκδικώντας την είσοδο του στην διοργάνωση της FIBA.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο Ιβανώφειο και πλέον είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Βουλγαρία.

Η 12μελής αποστολή του Γηραιού που θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας απαρτίζεται από τους: Σκορδίλη, Φίλλιο, Αγραβάνη, Χαριτόπουλο, Πετανίδη, Κουζέλογλου, Παπαδάκης, Λιντς, Γούλριτζ, Τέρνερ, Τέιλορ και Ντάγκλας.

Η είδηση που προκύπτει είναι πως ο 26χρονος φόργουορντ, Γιάννης Κουζέλογλου, θα ενισχύσει κανονικά τις προσπάθειες της ομάδας, παρότι μέχρι πρότινος η παραμονή του έμοιαζε να είναι αβέβαιη, ενώ παράλληλα δεν είχε αγωνιστεί στα δύο πρόσφατα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα σε Μαρούσι στην Αθήνα και Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη.

Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (29/9, 19:00) στην «Triaditsa Sports Hall» την Ακαντέμικ Πλόβντιβ και σε περίπτωση που ξεπεράσουν το συγκεκριμένο εμπόδιο, θα κοντραριστούν με το νικητή του έτερου ζευγαριού, Ντνίπρο - Τρεφλ.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός νικητής αυτού του μίνι τουρνουά θα κερδίσει μια θέση στους ομίλους της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

@Photo credits: INTIME
 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα