Ηρακλής: Στη Σόφια η «φούσκα» των προκριματικών του FIBA Europe Cup

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Στη Σόφια η «φούσκα» των προκριματικών του FIBA Europe Cup

bet365

Ο Ηρακλής γνώριζε πως αντίπαλος του στα προκριματικά του FIBA Europe Cup θα είναι η Ακαντέμικ Πλόβντιβ και πλέον έμαθε και την τοποθεσία της διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Την ώρα που ο Θανάσης Σκουρτόπουλος κι οι παίκτες του έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, στον Ηρακλή γνωστοποιήθηκε πως θα αντιμετωπίσει την Ακαντέμικ Πλόβντιβ στην προκριματική «φούσκα» που θα λάβει χώρα τελικά στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Θυμίζουμε πως εφόσον η Ηρακλής καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της βουλγάρικης ομάδας, θα παίξει εν συνεχεία με τον νικητή του ζευγαρίου Ντνίπρο-Σόποτ.

Η ενημέρωση της κυανόλευκης ΚΑΕ:

Η FIBA ενημέρωσε σήμερα την ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ότι η Προκριματική φάση (φούσκα), στην οποία συμμετέχει η ομάδα μας, με αντίπαλο την Akademik Plovdiv, θα διεξαχθεί στη Σόφια από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα