EuroLeague: Θέλει τον Τζαλίν Σμιθ η Ζαλγκίρις (vid)

EuroLeague: Θέλει τον Τζαλίν Σμιθ η Ζαλγκίρις (vid)

EuroLeague: Θέλει τον Τζαλίν Σμιθ η Ζαλγκίρις (vid)
Η Ζαλγκίρις προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λιθουανία, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο MVP της Bundesliga, Τζαλίν Σμιθ της Λούντβιχσμπουργκ.

Η ομάδα του Μάρτιν Σίλερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της φέτος στην EuroLeague και έχει στραφεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Λιθουανίας όπου φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης με ρεκόρ 28-3.

Παράλληλα, οι Λιθουανοί προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ούρμπονας, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Τζαλίν Σμιθ. Τον 26χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ (1μ.93) που αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Λούντβιχσμπουργκ και φέτος μετράει 16.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ στη γερμανική λίγκα.

Από την άλλη πλευρά, η περίπτωση του Ισμαήλ Γουένραϊτ που ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τη Ζαλγκίρις φαίνεται πως απομακρύνεται, από τη στιγμή που ο σέντερ της Στρασμπούρ θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία «Βασίλισσα» ξέρει πως να κάνει τον πόνο, δύναμη! (pics & vids)

Κάρολ... σαν το παλιό καλό κρασί όταν η Ρεάλ τον χρειάζεται! (vid)