Ολυμπιακός - Χίμκι: Τραυματίας ο Τζόρνταν Μίκι

Ολυμπιακός - Χίμκι: Τραυματίας ο Τζόρνταν Μίκι
Ο Αμερικανός σέντερ της Χίμκι δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο Τζόρνταν Μίκι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ κι έτσι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (09/04-21:00).

Ο Αμερικανός σέντερ χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Ο Αλεξέι Σβεντ με τραυματισμό στο δάχτυλο του χεριού του έχει μείνει στην Μόσχα ενώ επιστρέφει ο Αντόν Πονγκρασόφ.

Ο προπονητής της Χίμκι, Αντρέι Μάλτσεφ μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανέφερε, «είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο. Επιστρέφει ο Πονγκρασόφ, αλλά χάσαμε τον Τζόρνταν Μίκι ο οποίος είναι τραυματίας. Αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για μας αφού δεν έχουμε ψηλούς οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ρίξουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού γιατί είναι ομάδα ου της αρέσει να τρέχει.

Εχουν καλούς σκόρερ όπως ο Βεζένκοβ που διανύει την καλύτερη σεζόν του. Σλούκας και Σπανούλης δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε ο Πρίντεζης με το ιδιαίτερο σουτ του. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα που ξέρει να κερδίζει στην Euroleague».

Ο Σεργκέι Καράσεφ από την πλευρά του ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, «Αντιμετωπίζουμε προβλήματα στους ψηλούς μας, οπότε πρέπει να βοηθήσουμε οι υπόλοιποι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παρουσιαστούμε στο παρκέ και να δώσουμε το 100% και να διασκεδάσουμε αφού είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην φετινή διοργάνωση».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Μακάμπι – Χίμκι 92-62: Ισοπέδωσε τη Χίμκι των 9 παικτών (vid)