Ο πίνακας με τον Ομπράντοβιτς πουλήθηκε 1.651 ευρώ για θεραπεία κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο πίνακας με τον Ομπράντοβιτς πουλήθηκε 1.651 ευρώ για θεραπεία κοριτσιού με εγκεφαλική παράλυση
Ο πίνακας που αναπαριστά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σαν Βασιλιά και έχει την υπογραφή του Ζοτς βγήκε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό και πουλήθηκε για 1.651 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ «Ζοτς» στη γενέτειρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το Τσάτσακ προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε μια σπουδαία και ιδιαίτερη κίνηση.

Συγκεκριμένα, έβγαλε σε δημοπρασία τον πίνακα 135x90 του καλλιτέχνη Βλάντα Μιλοβάνοβιτς που αναπαριστά τον πολυνίκη προπονητή στην ιστορία της EuroLeague σαν Βασιλιά, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για θεραπεία παιδιών που έχουν ανάγκη.

Ο πίνακας, λοιπόν πουλήθηκε για 195,110 σερβικά δηνάρια, ήτοι για 1.651 ευρώ και τα χρήματα θα δοθούν για τη θεραπεία της τετράχρονης Νάτζα Τζέροβιτς, η οποία πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Το καφέ «Ζοτς» εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2020, προσφέροντας μάλιστα μπύρα με το όνομα του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.