EuroLeague: Οι 10 τραυματισμοί και τα δυο κρούσματα κορονοϊού που γονάτισαν τη Ρεάλ! (vids)

EuroLeague: Οι 10 τραυματισμοί και τα δυο κρούσματα κορονοϊού που γονάτισαν τη Ρεάλ! (vids)
Η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει να μείνει εκτός playoffs και το gazzetta.gr συγκέντρωσε όλους τους φετινούς τραυματισμούς της «Βασίλισσας» πριν από την αποψινή (2/4, 22:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα και αν η ιστορία έχει γράψει πια πως η Ρεάλ έχει συμμετάσχει στα επτά εκ των τελευταίων εννιά Final 4, τερματίζοντας στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στην κανονική περίοδο που της εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, εντούτοις η φετινή σεζόν είναι εντελώς διαφορετική για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Η «Βασίλισσα» οδηγεί την κούρσα στην ισπανική λίγκα με απολογισμό 26 νίκες σε 27 αγώνες όμως η πορεία της στην EuroLeague είναι αντιστρόφως ανάλογη. Με δυο αγωνιστικές να απομένουν ως τη λήξη της regular season, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρεκόρ 18-14 και φιγουράρει στην όγδοη θέση της κατάταξης, με τις Ζενίτ (17-14) και Βαλένθια (17-15) να την απειλούν!

Η πρόσφατη συντριβή από την Αναντολού Εφές συνδυάστηκε με το πρωτοφανές ξέσπασμα του Λάσο, ο οποίος αποβλήθηκε και δεν θα κοουτσάρει τη Ρεάλ στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Από την 6η ως την 17η αγωνιστική, οι «blancos» μέτρησαν 11 νίκες σε 12 αγώνες όμως οι τραυματισμοί τους γονάτισαν στην πορεία, με αποτέλεσμα να παίζουν το κεφάλι τους κόντρα στους Πειραιώτες και τη Φενέρμπαχτσε (8/4)!

Ο Λάσο γνώριζε εξ αρχής πως ήταν υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του καθώς ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν δεδομένο πως θα αποχωρούσε για το ΝΒΑ. Ο εντός έδρας αγώνας με τη Φενέρ στις 20 Νοεμβρίου ήταν ο τελευταίος για τον Αργεντινό γκαρντ που πήρε το ταλέντο του και μετακόμισε στο Ντένβερ όμως η αποχώρησή του δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα. Η Ρεάλ πορεύεται από τις 19 Δεκεμβρίου δίχως τον Άντονι Ράντολφ που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ΣΕΦ ενώ ο Σέρχιο Γιουλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση τον περασμένο Φεβρουάριο, μένοντας εκτός δράσης επ' αόριστον!

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Ρεάλ... γονάτισε από τους συνεχόμενους τραυματισμούς ενώ οι Νίκο Λαπροβίτολα και Φαμπιάν Κοζέρ τέθηκαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό! Κάπως έτσι, οι Μαδριλένοι καλούνται να επιβιώσουν στη φετινή δύσκολη διαδικασία.

Τζέφερι Τέιλορ: Μυϊκός τραυματισμός στη δεξιά γάμπα και μυϊκός τραυματισμός στον δεξί τετρακέφαλο

Σέρχιο Γιουλ: Διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο

Τρέι Τόμπκινς: Διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο

Τζέισι Κάρολ: Διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο

Γκάμπριελ Ντεκ: Διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο

Νίκο Λαπροβίτολα: Κορονοϊός

Φαμπιάν Κοζέρ: Κορονοϊός

Ρούντι Φερνάντεθ: Πρόβλημα στη μέση

Ουσμάν Γκαρούμπα: Μυϊκός τραυματισμός στον γλουτό

Αλμπέρτο Αμπάλντε: Οίδημα στο αριστερό γόνατο

Άντονι Ράντολφ: Ρήξη αχίλλειου τένοντα

Κάρλος Αλοθέν: Διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο

Έντι Ταβάρες: Πρόβλημα στο ισχίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ