Γερέμπκο: «Μου είπαν να μη γυρίσω και σταμάτησαν να με πληρώνουν»

Γερέμπκο: «Μου είπαν να μη γυρίσω και σταμάτησαν να με πληρώνουν»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γερέμπκο: «Μου είπαν να μη γυρίσω και σταμάτησαν να με πληρώνουν»
Ο Σουηδός φόργουορντ της Χίμκι εξήγησε τους λόγους που έφεραν τη διακοπή συνεργασίας με την ομάδα.

Ο Σουηδός φόργουορντ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του κι αναφέρθηκε φυσικά στη ρήξη που επήλθε με τη Χίμκι.

Ο Γιόνας Γερέμπκο παραχώρησε συνέντευξη στην «Aftonbladet» και έδωσε τη δική του εξήγηση.

Ο Γερέμπκο ανέφερε συγκεκριμένα πως, « Είχα αρκετούς μήνες που δεν είχα την ευκαιρία να δω την οικογένειά μου, οπότε τον Δεκέμβριο ζήτησα από την ομάδα να μου δώσει μια μικρή άδεια κάτι που εγκρίθηκε.

Προγραμμάτιζα να επιστρέψω στις 4 Ιανουαρίου, αλλά την προηγούμενη ημέρα ο ατζέντης μου έγραψε ότι θα μπορούσα να μείνω στο σπίτι μου. Ο προπονητής της Χίμκι είπε ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψω στην ομάδα.

Έπειτα από αυτό, δεν ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποφασίσω να μείνω στο σπίτι. Τότε άρχισαν προβλήματα με την εξόφληση χρημάτων και άλλα παρόμοια πράγματα. Δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο σύλλογος μου χρωστά ακόμη χρήματα, μιλάμε για εκατομμύρια κορώνες. Η Χίμκι μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα, αλλά ο ατζέντης μου θα φροντίσει για το ζήτημα.

Τώρα αυτό το πρόβλημα δεν με απασχολεί. Εστιάζω στα παιχνίδια με την Εθνική Σουηδίας».

Ο Πάβελ Αστάκχοβ εκπροσωπώντας τη διοίκηση του ρωσικού συλλόγου απάντησε στον Σουηδό παίκτη, «Ο Γιόνας στις 30 Δεκεμβρίου αυτοβούλως, χωρίς την έγκριση του προπονητή και της διοίκησης του συλλόγου, έφυγε από την ομάδα και τη χώρα. Ο σύλλογος δεν έδωσε καμία άδεια για αυτές τις ενέργειες του παίκτη. Εάν κάποιος ισχυρίζεται διαφορετικά, πρέπει να παρουσιάσει επίσημα έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την άδεια του συλλόγου. Ο παίκτης όχι μόνο αποχώρησε από την ομάδα χωρίς άδεια, αλλά δεν επέστρεψε και στους επίσημους αγώνες που έλαβαν χώρα στις 3, 8, 12, 14 Ιανουαρίου και ούτω καθεξής.

Σύμφωνα με όσα ορίζει το συμβόλαιό του, στον παίκτη επιβλήθηκε πρόστιμο για την αδικαιολόγητη απουσία από επίσημους αγώνες και προπονήσεις χωρίς σοβαρό λόγο και το συμβόλαιο μαζί του λύθηκε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.