Στις 19/2 ο Κοκόσκοφ έχει αγώνα με τη Σερβία και τη... Φενέρμπαχτσε!

Στις 19/2 ο Κοκόσκοφ έχει αγώνα με τη Σερβία και τη... Φενέρμπαχτσε!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Στις 19/2 ο Κοκόσκοφ έχει αγώνα με τη Σερβία και τη... Φενέρμπαχτσε!
Στις 19 Φεβρουαρίου η Σερβία του Ιγκόρ Κοκόσκοφ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γεωργία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 ενώ την ίδια μέρα, η Φενέρμπαχτσε του… Ιγκόρ Κοκόσκοφ υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου.

Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρ ως αντικαταστάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Κοκόσκοφ έβαλε στην εξίσωση τις αυξημένες υποχρεώσεις του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης με αυτές που αφορούν την εθνική Σερβίας. Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Σερβία και η Φενέρμπαχτε έχουν υποχρεώσεις την ίδια μέρα, για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου και την EuroLeague, αντίστοιχα!

Συγκεκριμένα, στις 19 Φεβρουαρίου, η Σερβία αντιμετωπίζει τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου στην Τιφλίδα. Οι Σέρβοι έχουν ήδη γνωρίσει δυο ήττες από τη Γεωργία και την Ελβετία, επομένως στα επόμενα δυο παιχνίδια των προκριματικών καλούνται να επιβεβαιώσουν την ποιότητά τους ως ομάδα, έστω κι αν δεν μπορούν να υπολογίζουν στους NBAers και τους παίκτες της EuroLeague, με εξαίρεση ενδεχομένως κάποιους αθλητές του Ερυθρού Αστέρα.

Όσον αφορά τη Φενέρμπαχτσε, στις 19 Φεβρουαρίου υποδέχεται την Άλμπα στην Ulker Sports Arena για την 25η αγωνιστική της regular season. Σε κάθε περίπτωση, η Φενέρ επέτρεψε στον Κοκόσκοφ να κοουτσάρει κανονικά τη Σερβία στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Ελβετία και τη Φινλανδία και μένει να αποδειχθεί τι μέλλει γενέσθαι τον Φεβρουάριο.