Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Φενέρ για την επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα

Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Φενέρ για την επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα

Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Φενέρ για την επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (22/10, 21:00, Novasports 2HD) τη Φενέρμπαχτσε με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την πρεμιέρα της EuroLeague.

Το καλεντάρι της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague φέρνει τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την επιστροφή στις νίκες έπειτα από το 76-78 επί της Χίμκι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Έκτοτε οι «πράσινοι» μέτρησαν δυο ήττες από τον Ολυμπιακό (71-78) και την Μπαρτσελόνα (97-89) και μια... αναβολή, από τη στιγμή που ο αγώνας με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία θα οριστεί εκ νέου σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή, κατόπιν τροποποίησης του άρθρου 6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός των «πράσινων», ο οποίος μετράει φέτος 12.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 3 συμμετοχές, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τελικά το πρόβλημα στα πλευρά ύστερα από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Αν μη τι άλλο η απουσία του είναι μεγάλη για τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος θα κληθεί να βρει λύσεις εκ των έσω, με τον Λεωνίδα Κασελάκη να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς.

Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστεί ο Κίφερ Σάικς.

«Η Φενέρμπαχτσε έχει εξαιρετικό ταλέντο, ειδικά με τους Ντε Κολό και Μπράουν. Δημιουργούν καταστάσεις και βάζουν τον Βέσελι και τον Έντι μέσα στο παιχνίδι. Αυτοί οι τέσσερις έχουν το κυρίαρχο κομμάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του «τριφυλλιού» ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Αναφορικά στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 2-2 και προέρχονται από δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ