Κασελάκης: «Δεν βάζω βάρος στον εαυτό μου, δεν έχω έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Κασελάκης: «Δεν βάζω βάρος στον εαυτό μου, δεν έχω έλλειψη αυτοπεποίθησης»

Gazzetta team
Κασελάκης: «Δεν βάζω βάρος στον εαυτό μου, δεν έχω έλλειψη αυτοπεποίθησης»
Ο Λεωνίδας Κασελάκης μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (22/10, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ εξήγησε ότι η EuroLeague δεν είναι μαραθώνιος, στάθηκε στο ματς της Βαρκελώνης, αλλά και στην προσωπική του απόδοση.

Ο 30χρονος φόργουορντ μιλώντας στην κάμερα της Nova στάθηκε αρχικά στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου λέγοντας ότι «είναι μεγάλη απώλεια ο Ιωάννης, αλλάζει το πρεστίζ και το στιλ της ομάδας. Πρέπει να παρουσιαστούμε όμως όπως πρέπει χωρίς τον αρχηγό μας για να πάρουμε τη νίκη»,

Για το προηγούμενο ματς με την Μπαρτσελόνα: «Να κρατήσουμε την ενέργεια στην άμυνα και τις καλές στιγμές στην επίθεση με την ομαδικότητά μας. Το ματς όμως πέρασε, δείξαμε στοιχεία στη θετική κατεύθυνση αλλά πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη αν θέλουμε να πάμε μακριά στην Ευρωλίγκα. Αρχής γενομένης από αύριο, πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τη Μπαρτσελόνα και να αφοσιωθούμε σε αυτό».

Για το παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ: «Παρόλες τις αλλαγές, συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα. Έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από μεγάλα ματς. Είναι αρκετά έτοιμη για το επίπεδο και το διάστημα που έχουν βρεθεί μαζί. Έχουνε αδυναμίες όμως που θέλουμε να χτυπήσουμε στην επίθεσή μας. Είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Για τις πρώτες του εμπειρίες στην EuroLeague: «Είναι το ψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Οι κορυφαίοι παίκτες, ομάδες και προπονητές είναι εδώ. Είμαι συνειδητοποιημένος, δεν προσθέτω ούτε βάρος στον εαυτό μου ούτε έχω έλλειψη αυτοπεποίθησης. Έχω παίξει ξανά σε ψηλόι επίπεδο στην Ευρώπη, εγώ πρέπει να μπαίνω 100% συγκεντρωμένος και να κάνω το καλύτερο που μπορώ.»