Ολυμπιακός: Όλα τα μέτρα που έλαβε λόγω του κορονοϊού (pics)

Ολυμπιακός: Όλα τα μέτρα που έλαβε λόγω του κορονοϊού (pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Όλα τα μέτρα που έλαβε λόγω του κορονοϊού (pics)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός φρόντισε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της Covid-19 και προχώρησε σε διάφορες εργασίες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σεβόμενη πάνω από όλα την υγεία των αθλητών της, των αντιπάλων της, των εργαζομένων της και όλων όσοι εμπλέκονται στις αθλητικές δραστηριότητες της ομάδας, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε μια σειρά αλλαγών:

Αναβάθμισε τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και τοποθέτησε παντού αντισηπτικά.

Χώρισε το γήπεδο σε ζώνες, ούτως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Τοποθέτησε αντισηπτικά περιμετρικά του γηπέδου, αλλά και στα δημοσιογραφικά θεωρία.

Μετέφερε τη μικτή ζώνη περιμετρικά του παρκέ και οριοθέτησε τις αποστάσεις με κορδέλες, ώστε οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να μην έρχονται σε επαφή με τους συνεντευξιαζόμενους παίκτες και προπονητές.

Διαμόρφωσε έτσι τις δημοσιογραφικές θέσεις, ούτως ώστε ο ένας δημοσιογράφος από τον άλλο να απέχει τουλάχιστον 1.5 μέτρο.

Σέβεται απόλυτα και εφαρμόζει το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας και στο πλαίσιο αυτό απαγορεύει την είσοδο σε όποιον προσπαθεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να φορά μάσκα ειδικού Τύπου FFP2.

Πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση γίνεται απολύμανση στην κεντρική σάλα, στα αποδυτήρια των ομάδων, αλλά και στην αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου.

sef

sef1

sef7

sef4

sef5

sef6

sef3»

»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.