Λεπενιώτης: «Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια από τις βασικές αρχές του αθλητισμού»

Λεπενιώτης: «Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια από τις βασικές αρχές του αθλητισμού»

Gazzetta team
Λεπενιώτης: «Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια από τις βασικές αρχές του αθλητισμού»
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης αναφέρθηκε στην καμπάνια της bwin ως μεγάλου χορηγού των «ερυθρόλευκων» για το υπεύθυνο παιχνίδι.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί περήφανα τα τελευταία χρόνια, η bwin επέλεξε ως πρεσβευτή του συγκεκριμένου προγράμματος τον Κώστα Σλούκα που συμμετείχε σε ένα εντυπωσιακό και ευφάνταστο σποτ.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης ανέφερε σχετικά:

«Μία από τις βασικές αρχές και αξίες του Αθλητισμού είναι και η κοινωνική υπευθυνότητα σε όλες τις εκφράσεις της στην καθημερινότητα μας. Ο Μεγάλος μας Χορηγός, η bwin, αποτελεί για εμάς ένα εξαιρετικά σημαντικό συνεργάτη και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της αναφορικά με το υπεύθυνο παιχνίδι. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στηρίζει κάθε ενέργεια που συμβάλει στην υπεύθυνη ενημέρωση και η συμμετοχή του Κώστα στην ενέργεια αυτή, έχει σκοπό την ενδυνάμωση του μηνύματος. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της bwin στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θα εργαστούμε από κοινού με την συμμετοχή των παικτών, των προπονητών και του οργανισμού μας, ώστε να συμβάλλουμε δυναμικά στην επίτευξη των σκοπών του προγράμματος»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.