Εντυπωσιακό και ευφάνταστο το νέο σποτ της bwin με τον Σλούκα! (pics & vid)

Εντυπωσιακό και ευφάνταστο το νέο σποτ της bwin με τον Σλούκα! (pics & vid)

Gazzetta team
Εντυπωσιακό και ευφάνταστο το νέο σποτ της bwin με τον Σλούκα! (pics & vid)
Ο μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού έδειξε για μία ακόμη φορά πως κινείται σε... άλλο επίπεδο, παρουσιάζοντας το νέο διαφημιστικό του spot με τον Σλούκα να χάνει την τελευταίο και κρίσιμη βολή.

Πριν δύο χρόνια η καμπάνια της bwin είχε συγκινήσει εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο μεγάλος χορηγός των «ερυθρόλευκων» στη νέα του καμπάνια αποφάσισε να κινηθεί εξίσου εντυπωσιακά έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουν καταλάβει για τα καλά πως η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία κινείται σε επίπεδα που εδώ και καιρό έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά πρότυπα! Αλλά ήρθε και η νέα διαφήμιση και... έδεσε το γλυκό.

Η bwin παρέμεινε στο πλευρό του Ολυμπιακού κρατώντας αναλλοίωτη την αρχική συμφωνία τους.

Οι Πειραιώτες φυσικά και εκτίμησαν την συγκεκριμένη στάση του χορηγού τους και δεν έχουν πάψει να τον εκθειάζουν για την συνεχή βοήθεια που τους παρέχει.

Ο Κώστας Σλούκας από την άλλη, χωρίς καν να μιλήσει, έδειξε πως το «έχει» και με την υποκριτική, όπως άλλωστε και με το μπάσκετ.

Άνετος, δημιουργικός και κυρίως ακομπλεξάριστος φρόντισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο «Σλούκι Λουκ» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού σε όλη την Euroleague και ο Ολυμπιακός φρόντισε να τον κάνει δικό του.

Ο 30χρονος γκαρντ επέστρεψε στον Πειραιά με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες, μέσω της ξεχωριστής του δημιουργίας και της εκτελεστικής του δεινότητας.

Αν και clutch player, η bwin τον παρουσίασε να αστοχεί, κάτι που όλοι στον Πειραιά, ελπίζουν να γίνεται σπάνια. Η χρήση της μπάλας του bowling, όμως, θέλει να καταδείξει ότι ακόμη και οι καλύτεροι αστοχούν, όταν δεν προσέχουν και δεν εφαρμόζουν σωστά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Εξ' ου και το moto της bwin: «Παίζοντας παράλογα, δεν κέρδισε ποτέ κανείς», που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον αθλητισμό και αποτρέπει τον ανεύθυνο στοιχηματισμό.

Με μπάλα μπάσκετ, πάντως, ο 30χρονος διεθνής guard θα είναι πιο εύστοχος και έτσι Ολυμπιακός και bwin θα έχουν επιπλέον λόγους να πανηγυρίζουν τον χειμώνα.

Πραγματικά πολύ ουσιαστικό και κυρίως ευφάνταστο το νέο διαφημιστικό της bwin. Υπό την έννοια ότι αποδεικνύει την υπεύθυνη στάση της, η οποία - όπως και όλες οι υπόλοιπες δράσεις της κοινωνικής ευθύνης, έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία.