Πάντερ: «Σκεφτόμουν να σταματήσω το μπάσκετ»

Πάντερ: «Σκεφτόμουν να σταματήσω το μπάσκετ»

Gazzetta team
Πάντερ: «Σκεφτόμουν να σταματήσω το μπάσκετ»
Ο Κέβιν Πάντερ παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ όμως η στήριξη της μητέρας του τον έκανε να αναθεωρήσει.

Ο Αμερικανός περιφερειακός αποκτήθηκε φέτος από το Μιλάνο που έκανε θόρυβο στο μεταγραφικό παζάρι της EuroLeague με τις προσθήκες των Χάινς, Ντιλέινι και Ντατόμε.

Ο Πάντερ παραχώρησε συνέντευξη όπου παραδέχθηκε μεταξύ άλλων:

«Περνούσα πολλές αρνητικές καταστάσεις στην ζωή μου και σκεφτόμουν πραγματικά να σταματήσω. Λέγοντας ότι ξέρετε τι; Ίσως δεν είναι για μένα, ίσως θα σταματούσα. Είπα στη μητέρα μου ότι έχω τελειώσει. Με κάλεσε πίσω και μου είπε πως θα με στηρίξει απόλυτα, αν θέλω να σταματήσω. Δεν ήθελε να σκεφτώ συναισθηματικά, ήθελε να σκεφτώ προσεκτικά, πριν πάρω βιαστικές αποφάσεις».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του σαν νικητή:

«Κέρδισα όλη μου την καριέρα. Μερικοί σκέφτονται διαφορετικά, επειδή δεν το έχω κάνει στην Euroleague, αλλά εννοώ ότι δεν ήταν δικό μου λάθος. Το έκανα στο επίπεδο που έπαιζα. Αυτή είναι η πέμπτη μου χρονιά, η δεύτερη στην Euroleague και τα έχω πάει πολύ καλά. Για μένα, συνεχίζω να δουλεύω, έχω κερδίσει νωρίτερα στην καριέρα μου, θέλω να συνεχίσω», είπε ο Πάντερ.