Πασκουάλ: «Ικανοποιημένοι με την απόκτηση του Γκουντάιτις»

Πασκουάλ: «Ικανοποιημένοι με την απόκτηση του Γκουντάιτις»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Ικανοποιημένοι με την απόκτηση του Γκουντάιτις»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την απόκτηση του Αρτούρας Γκουντάιτις και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Όπως έγινε γνωστό ο Λιθουανός σέντερ θα «γεμίσει» την frontline της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα δύο χρόνια και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Γκουστάβο Αγιόν.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Γκουντάιτις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο Αρτούρας Γκουντάιτις έγινε μέλος της ομάδας μας. Ένας παίκτης που έχει παίξει στην EuroLeague και ακόμα έχει δυνατότητες εξέλιξης, είναι σπουδαίο που θα είναι μέλος της ομάδας μας. Ο Αρτούρας έχει αναπτυχθεί τεχνικά και από πλευράς φυσικής κατάστασης και λατρεύει να επιτίθεται κοντά στο καλάθι με πολλούς τρόπους».

Από την πλευρά του ο Γκουντάιτις δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της Ζενίτ. Ένας οργανισμός οποίος είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης».