Λάρκιν: «Η επιμονή του Ντάνστον με έφερε στην Εφές»

Λάρκιν: «Η επιμονή του Ντάνστον με έφερε στην Εφές»

Gazzetta team
Λάρκιν: «Η επιμονή του Ντάνστον με έφερε στην Εφές»
Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε για την απόφαση του να πάει στην Αναντολού Εφές, αλλά και το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πριν από λίγο καιρό πήρε και το τουρκικό διαβατήριο, έκανε τρομερά πράγματα φέτος στην Euroleague, μέχρι να διακοπεί, λόγω του κορονοϊού.

Σε συνέντευξη στο instagram της Εφές, αποκάλυψε και ποιος ήταν ο... υπαίτιος της μεταγραφής του στην ομάδα.

«Ο Μπράιαν Ντάνστον ήταν αυτός που με έπεισε να έρθω στην Αναντολού Εφές. Άκουσα τη συμβουλή του, πριν αποφασίσω. Η επιμονή του ήταν ένας από τους λόγους που υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο στην Αναντολού Εφές», είπε.

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του; Αυτό είναι «πως ό,τι κάνω, το απολαμβάνω!».

 

Επίσης, δεν παρέλειψε να πει ότι «Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, παρότι στην αρχή δεν ξεκίνησα καλά, όλοι με υποστήριξαν. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να ικανοποιήσω τις προσδοκίες όλων. Η Αναντολού Εφές είναι το μέρος στο οποίο ανήκω».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.