EuroLeague, Ζάλγκιρις: Ο Ράιτ έφτασε στο Κάουνας για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία
Η Ζάλγκιρις συνεχίζει το «χτίσιμο» της νέας εποχής της και ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα που εντάχθηκαν στην προετοιμασία είναι ο Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ, που αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται ήδη στη Λιθουανία και ετοιμάζεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης υπό τις οδηγίες του Τόμας Μασιούλις.
Μετά τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος επίσης ακολούθησε το δρομολόγιο από τον Πειραιά στο Κάουνας, ο Ράιτ πήγε στο Κάουνας για να προσθέσει ακόμη ένα «κομμάτι» στο νέο παζλ της Ζάλγκιρις και να ενισχύσει την frontline της.
Moses Wright has arrived in Lithuania! ✈️🇱🇹 pic.twitter.com/vaBmjtfgrE
— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) August 18, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.