Μάικ Τζέιμς: «Σαν να λέω εγώ ότι δεν θέλω να βγω με τη Ριάνα ή την Μπιγιονσέ»

Μάικ Τζέιμς: «Σαν να λέω εγώ ότι δεν θέλω να βγω με τη Ριάνα ή την Μπιγιονσέ»

Newsroom
Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς έστειλε τη... δική του απάντηση στη νεοσύστατη ομάδα του Ντουμπάι με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους της ενόψει της συμμετοχής της στην Aba-Liga.

Η Ντουμπάι BC ετοιμάζεται να πάρει μέρος στην Αδριατική Λίγκα της νέας σεζόν, παραθέτοντας συνέντευξη Τύπου για την παρθενική της εμφάνιση στον χώρο του μπάσκετ.

Ο General Manager της ομάδας, Ντέγιαν Καμενγιάσεβιτς, όπως επίσης ο CEO, Τζόρτζε Τζόκοβιτς ανέλυσαν το πλάνο σε συνέντευξη Τύπου όπου μεταξύ άλλων είπαn ότι «δεν θα φέρουμε τον Ταβάρες και τον Τζέιμς, δεν είναι σκοπός να πάρουμε την ABA League».

Η συγκεκριμένη δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θέλησε να (τους) στείλει τη δική του απάντηση: «Είναι σαν να λέω εγώ ότι δεν θέλω να βγω ραντεβού με τη Ριάνα ή την Μπιγιονσέ. Απλά δεν είχα αυτή τη δυνατότητα!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του θέλοντας να «καυτηριάσει» τα όσα ειπώθηκαν από την ομάδα του Ντουμπάι.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.