Νέα ενημέρωση για τους Έλληνες τραυματίες και τι ισχύει για τον αλλοδαπό

Newsroom
Ασθενοφορο
Αναλυτικά τι αναφέρει η ενημέρωση των αρχών προς την πρεσβείας σχετικά με τους τραυματίες των χθεσινών επεισοδίων.

Ξεκάθαρη είναι πλέον η κατάσταση για τους Έλληνες που τραυματίστηκαν στα χθεσινοβραδινα επεισόδια στο Βερολίνο, μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όπως ενημέρωσαν οι γερμανικές αρχές την ελληνική προσβεία, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να βρίσκεται σε νοσοκομείο της πόλης.

Τα 5 άτομα που χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα μετά την επίθεση που δέχθηκαν, πήραν εξιτήριο, ενώ στον έναν που του έγινε σύσταση να παραμείνει εκεί, ζήτησε ο ίδιος να φύγει, λέγοντας πως δεν γίνεται να χάσει τον τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι ισχύει με τον αλλοδαπό

Όσον αφορά τον αλλοδαπό τώρα που φέρεται να τραυματίστηκε και μάλιστα να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, η πρεσβεία και το προξενείο δεν έχουν κάποια τέτοια ενημέρωση. Η πληροφορία αυτή βγήκε από την ανακοίνωση της πυροσβεστικής, όμως προς το παρόν η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να την επιβεβαιώσει.

Η εκτίμηση που γίνεται για το συγκεκριμένο θέμα είναι η εξής... Οι Γερμανοί μιλούσαν για έναν πολύ σοβαρά τραυματία, πληροφορίες ανέφεραν πως είχαν εμπλοκή στα επεισόδια Σέρβοι και από τη στιγμή που δεν υπήρχε Έλληνας που να κινδυνεύει η ζωή του, άρχισε να κυκλοφορεί το... σενάριο πως αυτός είναι Σέρβος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.