EuroLeague Final Four, Γιαννακόπουλος: Χαιρέτησε τους Πίπεν και Αντετοκούνμπο

EuroLeague Final Four, Γιαννακόπουλος: Χαιρέτησε τους Πίπεν και Αντετοκούνμπο

Γιαννακόπουλος Πίπεν Αντετοκούνμπο
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαιρέτησε τον Σκότι Πίπεν αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της EuroLeague μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε. Αποστολή στο Βερολίνο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο πρώτος ημιτελικός της EuroLeague μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε καθυστέρησε ως προς την έναρξη, για λόγους ασφαλείας όπως ανέφερε η διοργάνωση, μετά την επίθεση των Τούρκων οπαδών σε Έλληνες που προηγήθηκε εκτός της Uber Arena.

Ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πήρε θέση για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό, χαιρέτησε τους Σκότι Πίπεν και Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρίσκονται στο γήπεδο. Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς κάθεται δίπλα στον Greek Freak και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να τους χαιρετήσει και να τα πει για λίγο μαζί τους.

Με τον Αντετοκούνμπο να καταφθάνει για να στηρίξει τις προσπάθειες του αδερφού του Κώστα, τον οποίο και χαιρέτησε κατά την προθέρμανση του Παναθηναϊκού.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.