Μιλουτίνοφ για την πιο αστεία στιγμή της χρονιάς: «Όποτε βλέπω τον Παπανικολάου» (vid)

Μιλουτίνοφ για την πιο αστεία στιγμή της χρονιάς: «Όποτε βλέπω τον Παπανικολάου» (vid)

Newsroom
Νίκολα Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ξέχασε τον Κώστα Παπανικολάου, όταν ρωτήθηκε για την πιο αστεία στιγμή της σεζόν στη σειρά των βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν το Final Four του Βερολίνου.

Σε συνέχεια των προηγούμενων βίντεο, τέσσερις ακόμα εκ των παικτών του Ολυμπιακού στάθηκαν μπροστά από την κάμερα και μίλησαν για την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της σεζόν.

Ο λόγος για τους Τόμας Γουόκαπ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ και Γιώργο Τανούλη. Με τον πρώτο μάλιστα να επιβεβαιώνει τα όσα είπε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, σχετικά με τα μπέργκερ που δεν έφτασαν ποτέ στη Βαλένθια μετά τη λάθος παραγγελία.

Ο Φαλ προτίμησε να μη μιλήσει για τη δική του πιο αστεία στιγμή, ενώ ο Μιλουτίνοφ... έδωσε τον Κώστα Παπανικολάου. Η πιο αστεία στιγμή του Σέρβου, όπως τόνισε, είναι κάθε φορά που αντικρίζει τον αρχηγό των Πειραιωτών.

Οι απαντήσεις των Γουόκαπ, Μιλουτίνοφ, Φαλ και Τανούλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.