Λάσο: «Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του για το ματς με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι θα πρέπει η ομάδα του να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση στη Γερμανία με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Euroleague, αύριο Παρασκευή (5/4, 21:30).

Ο προπονητής της βαυαρικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην ποιότητα που διαθέτει φέτος το «τριφύλλι» ενώ μίλησε και για τη στήριξη των οπαδών του συλλόγου του.

«Ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά φέτος σε παίκτες φέτος και είχε μια επιτυχημένη σεζόν μέχρι στιγμής. Όμως εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ξανά για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στην κατάταξη κερδίζοντας αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά από την στιγμή που παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας έχουν στηρίξει πολύ αυτή τη σεζόν. Χρειαζόμαστε μια τέλεια εμφάνιση απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αυτό είναι ξεκάθαρο».

@Photo credits: INTIME