Χεζόνια: Ο Κροάτης ήταν ο μόνος που δεν πήγε στη φιέστα της Ρεάλ για το Copa del Rey!

Ρεά
Η ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο «Μπερναμπέου» ως θριαμβεύτρια στο πρόσφατο Copa del Rey ωστόσο ο Μάριο Χεζόνια ήταν ο μοναδικός που δεν ακολούθησε τον Τσους Ματέο και τους συμπαίκτες του!

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε πρόσφατα Κυπελλούχος Ισπανίας έπειτα από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Copa del Rey που διεξήχθη στη Μάλαγα και το απόγευμα της Κυριακής 10/3 η αποστολή των Blancos βρέθηκε στο «Μπερναμπέου».

Ο Τσους Ματέο και οι παίκτες του χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης που σκόρπισε τη Θέλτα με 4-0 και ξέφυγε με 7 βαθμούς στην κορυφή της Primera από τη δεύτερη Τζιρόνα.

Μόνο που ο Μάριο Χεζόνια δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στη φιέστα για την κατάκτηση του Copa del Rey. Ο Κροάτης πρώην NBAer απείχε από τη διαδικασία ενώ ισπανικά δημοσιεύματα συνδέουν κατά καιρούς την περίπτωσή του με τον Παναθηναϊκό.

Η αναμνηστική φωτογραφία των Κυπελλούχων Ισπανίας βγήκε χωρίς τον Χεζόνια και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με το μέλλον του Κροάτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.