EuroLeague: Ψηφοφορία στη Βαρκελώνη για την ομάδα από το Ντουμπάι

Newsroom
Ο Κώστας Σλόυκας με τον Γκος στο Ολυμπιακός - ΠΑναθηναϊκός
Οι μέτοχοι της EuroLeague θα προβούν σε ψηφοφορία την ερχόμενη εβδομάδα για να αποφασίσουν αν θα μπει η ομάδα από το Ντουμπάι στη διοργάνωση από την επόμενη σεζόν.

Στη Βαρκελώνη θα αποφασιστεί το αν θα υπάρξει ομάδα από το Ντουμπάι την ερχόμενη σεζόν στην EuroLeague. Όπως αναφέρει το Basketnews, η τελική απόφαση για κάτι που φημολογείται εδώ και καιρό, θα πάρει σάρκα και οστά με ψηφοφορία στη Βαρκελώνη.

Το διήμερο 12 και 13 Μαρτίου οι μέτοχοι της EuroLeague θα συγκεντρωθούν στη Βαρκελώνη για να αποφασίσουν με την ψήφο τους αν θα υπάρξει από τη νέα σεζόν ομάδα από το Ντουμπάι.

Το ρεπορτάζ του Basketnews αναφέρει μάλιστα πως το πιθανότερο σενάριο είναι να μπει η ομάδα από το Ντουμπάι στο EuroCup για τη σεζόν 2024-25 και μία χρονιά αργότερα να κάνει είσοδο στην EuroLeague.

Θυμίζουμε πως όσον αφορά τα τρία επόμενα Final Four της EuroLeague, το Άμπου Ντάμπι έχει κάνει... δυναμική είσοδο, προσφέροντας μυθικά ποσά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.